به گزارش پایگاه خبری اردستان سلام، محسن حیدری در نشست مدیریت بحران شهرستان افزود: اگر هر سال در دو نقطه از این نقاط طرح آبخیزداری اجرا شود، تکمیل ۱۰ نقطه، پنج سال طول میکشد.
وی اظهار کرد: اگر بارندگی زیاد شود و سیل راه بیفتد ممکن است روستاهای پایین دست ازبین برود،باید با همکاری دستگاههای اداری شهرستان نقاطی که بیشتر آسیب پذیر هستند رفع خطر شوند.
سرپرست فرمانداری اردستان بیان کرد: مسؤولیت شناسایی و پاسخگویی در بخش سیلاب با اداره منابع آب اردستان است.
حیدری گفت: آنچه مشاهده میشود در سالهای گذشته چندین طرح آبخیزداری در نقاطی از شهرستان اجرا شده که با احداث سازهها و محلهایی که بعدها احداث شده، پخش سیلاب را به مسیل تبدیل کرده است.
وی گفت: طرح آبخیزداری اجرا شده بالا دست شهر مهاباد در زمان اجرا درست بوده ولی امروز با ساخت مسکن مهر و اقدام ملی باید مسیر خروجی سیلاب تغییر کند.
وی افزود: ادارهها باید جوابگوی نیاز مردم و حل مشکل آنها باشند و از اختلاف و شکایت بین دستگاههای اداری به دستگاه قضایی بدون مراجعه اولیه به فرمانداری جهت حل مساله خودداری کنند.
حیدری گفت: از وضعیت مدیریت بحران شهرستان ناراضی هستم، مسئولان باید بیشتر به فکر مردم باشند و کارها را سرسری نگیرند، بهطور مثال قرار بود برای تکمیل پل روستاهایی مثل ماربین و نهوج و غیره نامهای تهیه و به مدیریت بحران استانداری ارسال شود، تاکنون این نامه تهیه نشده است.
انتهای پیام/
حمید فرخی