به گزارش پایگاه خبری اردستان سلام، سرهنگ حجت اله بهامین” با اعلام این خبر اظهار داشت : در راستای اجرای طرح پیشگیری از کالای قاچاق مراتب پس از هماهنگی قضایی ، از طریق مرکز فرماندهی و کنترل به کلیه یگانهای انتظامی و پلیسهای تخصصی شهرستان ابلاغ گردید.
این مقام مسئول در ادامه افزود: در این راستا ماموران پلیس آگاهی شهرستان پس از استقرار در محل تعیین شده تعداد سه دستگاه اتوبوس حامل کالای قاچاق را متوقف و مورد بازرسی قرار دادند.
وی بیان داشت: در بازرسی از خودروهای مذکور مقدار ۱۱۸ کیلوگرم لباس مستعمل خارجی ، ۳۰ عدد توپ خارجی و همچنین تعداد ۱۳ جفت کفش خارجی قاچاق به ارزش یک میلیارد و هفتصد و سی میلیون ریال کشف و ضبط و به همراه سه نفر متهم به یگان انتظامی منتقل گردیدند.
سرهنگ بهامین خاطر نشان نمود: مدارک رانندگان اتوبوس ضبط و متهمین دستگیر شده به همراه کالاهای قاچاق مکشوفه جهت تعیین تکلیف تحویل تعزیرات حکومتی شهرستان شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان در خاتمه گفت : پلیس در مسیر سالم سازی جامعه و حفظ حقوق مردم از تمام توان خود استفاده نموده و به مجرمان اجازه جولان دادن را نخواهد داد و لازمه موفقیت در این امر، افزایش ایجاد ارتباط مردم با پلیس از طریق تلفن ۱۱۰ می باشد.

انتهای پیام/
حمید فرخی
