تاریخ : جمعه, ۳۰ مرداد , ۱۴۰۵ 8 ربيع أول 1448 Friday, 21 August , 2026
3
سرپرست فرمانداری شهرستان اردستان:

دستگاه‌ها برای تحقق ۲۰۰درصدی اشتغال اردستان برنامه‌ریزی کنند

  • کد خبر : 12794
  • 20 آگوست 2025 - 23:19
دستگاه‌ها برای تحقق ۲۰۰درصدی اشتغال اردستان برنامه‌ریزی کنند

فرماندار شهرستان اردستان گفت: دستگاه‌های اردستان باید تحقق ۱۰۰درصدی اشتغال را محقق و برای دستیابی به اشتغال ۲۰۰درصدی برنامه‌ریزی شود.

به گزارش پایگاه خبری اردستان سلام، محسن حیدری شهر امروز در کارگروه اشتغال شهرستان اردستان اظهار داشت: شهرستان اردستان باید در موضوع تولید یک جهشی ایجاد کند و در حال حاضر ۱۲۹ واحد گوشتی در این شهرستان فعال است و بیش از چهار میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه مرغ تولید می‌شود و این آمار به روز است و از این تعداد واحد گوشت مرغی که ۶۹ واحد آن فعال است دو میلیون و ۶۳۳ هزار قطعه مرغ تولید و روانه بازار می‌شود.

وی افزود: تولید مرغ شهرستان اردستان از استان‌هایی همچون ایلام، بوشهر و کرمانشاه بیشتر است و هفت هزار و ۲۵۰ کارتن تخم‌مرغ به میزان ۸۳ تن است و مثلاً وقتی که در معادن وارد می‌شویم شهرستان اردستان در رینگ اصلی معادن کشور قرار گرفته شده است.

فرماندار شهرستان اردستان گفت: موضوع اشتغال شهرستان اردستان به هیچ عنوان نباید موجب خطر شود و مثلا کارخانه‌های آب‌بر ایجاد شود و بخواهد تنش ایجاد شود و باید جلوی آن را گرفت و از سوی دیگر بازار کار برای افراد بیرون شهرستان اردستان ایجاد کنیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ضمن ثبات دادن به بازار باید از بیرون این شهرستان هم نیروی کار وارد کنیم.

وی تاکید کرد: اردستان در سه ماهه آخر سال گذشته که آمار اشتغال بالا رفته امسال هم توقع این است که هیچ دستگاهی زیر ۱۰۰ درصد نباشد و تعهدهای اشتغال را از همین حالا پیگیری کنید تا انجام شود و روی ۲۰۰ درصد برنامه‌ریزی شده است و باتوجه به برنامه‌هایی که روبروی ما قرار دارد به آن خواهیم رسید.

انتهای پیام/

حمید فرخی

لینک کوتاه : https://www.ardestansalam.ir/?p=12794
  • نویسنده : حمید فرخی
  • ارسال توسط :
  • منبع : حمید فرخی
  • 135 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای دستگاه‌ها برای تحقق ۲۰۰درصدی اشتغال اردستان برنامه‌ریزی کنند بسته هستند

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0

دیدگاهها بسته است.