تاریخ : پنج شنبه, ۲۹ مرداد , ۱۴۰۵ 7 ربيع أول 1448 Thursday, 20 August , 2026
1
کارشناس مسائل مذهبی:

امروز توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان، در جایگاه بالایی قرار دارد

  • کد خبر : 13978
  • 06 آگوست 2026 - 14:51
امروز توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان، در جایگاه بالایی قرار دارد

کارشناس مسائل مذهبی گفت: یکی از مهم‌ترین آثار جهاد، افزایش توان دفاعی و اقتدار نظام اسلامی است و امروز نیز توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان، در جایگاه بالایی قرار دارد

به گزارش پایگاه خبری اردستان سلام، حجت‌الاسلام وحید کاظم‌زاده شامگاه چهارشنبه در تجمع حماسی مردم اردستان با استناد به آیه ۲۱۶ سوره مبارکه بقره، اظهار کرد: خداوند متعال همان‌گونه که نماز و روزه را بر مسلمانان واجب کرده، جهاد و قتال را نیز واجب دانسته است؛ هر چند جنگ و جهاد با سختی‌ها و دشواری‌هایی همراه است، اما آثار و برکات فراوانی برای امت اسلامی به دنبال دارد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین آثار جهاد، افزایش توان دفاعی و اقتدار نظام اسلامی است و امروز نیز توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان، در جایگاه بالایی قرار دارد و اگر چه جنگ خسارت‌ها و سختی‌هایی به همراه داشته و جمعی از فرماندهان و نیروهای کشور به شهادت رسیده‌اند، اما این حوادث موجب افزایش عزت، اقتدار و عظمت اسلام و جمهوری اسلامی در جهان شده است.

کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به ادامه مسیر مقاومت، گفت: همان‌گونه که در آیه شریفه آمده است، چه‌بسا چیزی برای انسان ناخوشایند باشد، اما خیر و مصلحت او در همان امر نهفته باشد و سختی‌هایی که مردم در مسیر دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب متحمل می‌شوند، در آینده آثار و برکات خود را نشان خواهد داد.

کاظم‌زاده با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم مردم را در برابر جهاد و انجام کارهای خیر به چهار گروه تقسیم کرده است، افزود: گروه نخست کسانی هستند که از حضور در میدان جهاد و انجام کار خیر گریزان‌اند.

وی در این زمینه به ماجرای جنگ تبوک و آیه ۱۱۸ سوره مبارکه توبه اشاره کرد و گفت: سه نفر از همراهی با پیامبر اکرم(ص) خودداری کردند و به دستور الهی، مسلمانان از سخن گفتن با آنان منع شدند تا اینکه توبه آنان پذیرفته شد.

این کارشناس مسائل مذهبی بیان کرد: گروه دوم، افرادی هستند که نه‌تنها خود در میدان حاضر نمی‌شوند، بلکه دیگران را نیز از حضور در جهاد و انجام کارهای خیر بازمی‌دارند که خداوند در آیه ۱۸ سوره احزاب از آنان با عنوان «بازدارندگان» یاد کرده است و گروه سوم، «سبقت‌گیرندگان در خیرات» هستند؛ افرادی که برای حضور در میدان جهاد، خدمت و انجام کارهای خیر از یکدیگر پیشی می‌گیرند و شایسته بالاترین مراتب الهی هستند.

کاظم‌زاده چهارمین گروه را کسانی دانست که علاوه بر حضور در میدان، دیگران را نیز به انجام کار خیر، امر به معروف و نهی از منکر دعوت می‌کنند و خداوند در آیه ۱۰۴ سوره آل‌عمران این افراد را از رستگاران معرفی کرده است.

انتهای پیام/

حمید فرخی

لینک کوتاه : https://www.ardestansalam.ir/?p=13978
  • نویسنده : حمید فرخی
  • ارسال توسط :
  • منبع : حمید فرخی
  • 17 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای امروز توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان، در جایگاه بالایی قرار دارد بسته هستند

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0

دیدگاهها بسته است.