به گزارش اردستان سلام، مجید زارعی ظهر امروز در مصلای شهر اردستان به مناست هفته هلال احمر با اشاره به شعار هفته هلال احمر «با مشارکت شما، سربلندیم» ضمن تشکر از همراهی و همدلی مردم شریف و نوعدوست شهرستان اردستان با جمعیت هلال احمر اظهار داشت: از عموم مردم دعوت میکنیم که با عضویت در جمعیت هلال احمر این سازمان را در ارائه هرچه بهتر خدمات بشردوستانه یاری دهند.
وی افزود: در موضوع داوطلبان هلال احمر ما در سالهای گذشته پروژههایی را به انجام رساندهایم که یکی از آنها کمکای درمانی و داروئی به مددجویان بوده است که کمکهای قابل توجهی بوده است و در این زمینه مبلغ چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
سرپرست هلال احمر شهرستان اردستان گفت: با توجه به اینکه ما در شهرستان اردستان دارای ۱۰ خانه هلال فعال هستیم، در بخشهای مختلف با فعالیتهایی که داشتند منجر به توزیع اهداء ۳۰۰ بسته لوازمالتحریر به دانشآموزان بیبضاعت در قالب طرح ارمغان مهر به ارزش یک میلیارد و ۷۵ میلیون ریال و ارائه خدمات در قالب ایستگاه سلامت به ارزش ۸۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و تهیه و توزیع ۲۵۰ بسته سبد غذایی به ارزش دو میلیارد و بیست و هفت میلیون و پانصد هزار ریال شده که در کل شهرستان اردستان توزیع شده است.
وی با اشاره به اعزام دو مرحله کاروان سلامت به مناطق کمتر برخوردار شهرستان اردستان ابراز داشت: خدمات پزشکی، آموزشی و حمایتی در این دو طرح به ارزش ۸۰۷ میلیون ریال به افراد ارائه شده و همچنین مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال کمکهای مردمی جهت آسیبدیدگان از حوادث جمعآوری و در اختیار آنان قرار گرفته است.
زارعی تاکید کرد: بحث آموزش امداد کمکهای اولیه در اولویت کارهایمان قرار دادهایم و از امنیت ویژهای برای ما برخوردار است که در همین رابطه در سال گذشته با برگزاری ۴۱ دوره آموزشهای امداد و کمکهای اولیه ، مخاطرات و پایه داوطلبی برای ۸۰۰ نفر و برگزاری ۹ دوره تخصصی برای ۱۶۰ نفر نیز اقدامات خوبی را داشتهایم.
انتهای پیام/
زهرا فرخی