تاریخ : چهارشنبه, ۳ تیر , ۱۴۰۵ 9 محرم 1448 Wednesday, 24 June , 2026
1
امام جمعه اردستان:

دهه ولایت و غدیر باید به حضور گسترده مردم و هیئات باشکوه برگزار شود

  • کد خبر : 13672
  • 27 می 2026 - 13:06
دهه ولایت و غدیر باید به حضور گسترده مردم و هیئات باشکوه برگزار شود

امام جمعه اردستان گفت: دهه ولایت و غدیر باید به حضور گسترده مردم و هیئات باشکوه برگزار شود.

به گزارش پایگاه خبری اردستان سلام،  حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نماز عید سعید قربان اردستان با اشاره به جایگاه ایمان، اخلاص و تسلیم در برابر فرمان الهی اظهار داشت: وقتی سخن از حضرت ابراهیم(ع)، حضرت اسماعیل(ع) و حضرت هاجر به میان می‌آید، در حقیقت درس بندگی، توکل و اخلاص به انسان داده می‌شود؛ چرا که این بزرگان با تسلیم در برابر فرمان خداوند به مقام ماندگاری در تاریخ رسیدند.

وی افزود: حضرت ابراهیم(ع) اگر فرمان الهی را اجرا نمی‌کرد، همانند دیگر انسان‌ها از دنیا می‌رفت، اما امروز به عنوان خلیل‌الله در جهان شناخته می‌شود و حضرت اسماعیل(ع) و حضرت هاجر نیز به دلیل ایمان و اخلاص، نامشان برای همیشه در تاریخ اسلام زنده مانده است.

امام جمعه اردستان با اشاره به اعمال حج و حضور میلیون‌ها مسلمان در سرزمین وحی گفت: تمامی اعمال حج یادآور فداکاری، ایمان و ایثار حضرت ابراهیم(ع)، حضرت اسماعیل(ع) و حضرت هاجر است و خداوند خواسته این ایثار و بندگی برای همیشه در ذهن مسلمانان باقی بماند.

حجت‌الاسلام دهشیری با بیان اینکه مردان و زنان الهی هرگز از یادها نمی‌روند، تصریح کرد: ائمه اطهار(ع)، شهدا، حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل حرکت در مسیر الهی و ولایت، در دل مردم زنده هستند و راه و مکتب آنان همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به فرارسیدن دهه ولایت و امامت افزود: از عید قربان تا عید غدیر فرصت ارزشمندی برای تبیین فرهنگ ولایت است و همه هیئت‌های مذهبی، جوانان، دستگاه‌ها و مردم باید برای برگزاری باشکوه این ایام وارد میدان شوند.

امام جمعه اردستان بیان کرد: برپایی موکب‌ها، نصب پرچم و پلاکارد، فضاسازی شهری، برگزاری جشن‌ها و نشست‌های فرهنگی با محوریت غدیر و ولایت باید در سطح شهر پررنگ‌تر از سال‌های گذشته دنبال شود تا نسل نوجوان و جوان بیش از پیش با فرهنگ اهل بیت(ع) آشنا شوند.

وی خاطرنشان کرد: نباید تنها در ایام محرم فعالیت مذهبی داشته باشیم، بلکه لازم است در ایام غدیر نیز با ایجاد فضای شاد و معنوی، جوانان و نوجوانان را با نام و سیره امیرالمؤمنین علی(ع) مأنوس کنیم.

حجت‌الاسلام دهشیری با اشاره به شرایط منطقه و دشمنی استکبار جهانی با جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان به خوبی می‌دانند ملت ایران بر پایه اعتقاد به ولایت و مهدویت ایستاده است و همین اعتقاد سبب استقامت مردم در برابر فشارها و تهدیدها شده است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت حفظ مسجد جامع تاریخی اردستان اظهار کرد: این بنای ارزشمند اسلامی متعلق به همه مردم و میراثی ماندگار برای جهان اسلام است و مسئولان میراث فرهنگی و اوقاف باید برای نگهداری، نظافت و حفظ این مجموعه تاریخی توجه بیشتری داشته باشند.

امام جمعه اردستان افزود: مسجد جامع اردستان علاوه بر جایگاه تاریخی، همچنان محل اقامه نماز جماعت و نماز جمعه است و این موضوع یکی از افتخارات مهم این بنای تاریخی به شمار می‌رود.

وی همچنین از انتخاب حجت‌الاسلام مجتبی عرب‌سعیدی ریاست دادگستری اردستان به عنوان امام جمعه موقت دوم اردستان خبر داد و گفت: این تصمیم با هدف استمرار برگزاری نماز جمعه و جلوگیری از تعطیلی این فریضه در مواقع ضروری اتخاذ شده است.

حمید فرخی

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://www.ardestansalam.ir/?p=13672
  • نویسنده : حمید فرخی
  • ارسال توسط :
  • منبع : حمید فرخی
  • 11 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای دهه ولایت و غدیر باید به حضور گسترده مردم و هیئات باشکوه برگزار شود بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0

دیدگاهها بسته است.