تاریخ : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳ 8 شوال 1445 Tuesday, 16 April , 2024
1
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:

۹۰ تن فرآورده‌های خام دامی در اصفهان معدوم شد

  • کد خبر : 8041
  • 30 نوامبر 2022 - 10:28
۹۰ تن فرآورده‌های خام دامی در اصفهان معدوم شد

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان، گفت: در طول سال حدود ۲۰۰ هزار کیلو از فرآوردهای خام دامی گوشت یا آلایش‌های گوشتی معدم می‌شود که در هشت ماه امسال حدود ۹۰ تن معدوم شده است.

به گزارش اردستان سلام، شهرام موحدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  اردستان، اظهار داشت: امنیت غذایی کشور مدیون تولیدکنندگان دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل است و استان اصفهان نقش بی‌بدیلی در این زمینه دارد و رتبه اول تولید بوقلمون کشور، رتبه اول تولید گوشت مرغی کشور، رتبه دوم تا چهارم تخم‌مرغ کشور، شترمرغ کشور، گوشت قرمز و عسل کشور را در اختیار دارد.

وی افزود: با این حجم تولید نشان می‌دهد پرورش‌دهندگان خیلی خوب و درجه یکی در استان اصفهان وجود دارد و دامپزشکی استان اصفهان در طول سال مقدار حدود ۱۷ میلیون واکسیناسیون انجام می‌دهد که عدد قابل توجهی در کنترل بیماری‌های دام بوده و در حوزه طیور نیز بیش از ۶۵۰ میلیون دز واکسن طیور در استان اصفهان استفاده می‌کنیم که توانسته‌ایم بیماری‌های طیور را کنترل کنیم.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در حوزه نظارت‌های بهداشتی بر فرآوردهای خام دامی اقدامات خوبی انجام شده و با توجه به اینکه بیشترین کشتارگاه‌های دام کشور در استان اصفهان قرار دارد در طول سال حدود ۶۵ میلیون قطعه طیور کشتار می‌شود که تک تک آن‌ها تحت نظارت‌های بهداشتی به سر سفره مردم می‌رسد و مردم باید احساس نگرانی نکنند که فرآورده‌هایی را استفاده کنند که از مکان‌های مجاز باشد.

وی ابراز داشت: اقدامات خوبی در حوزه مبارزه با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام شده است و ما در طول سال بیش از ۲۵۰ هزار رأس گاو را تحت مراقبت‌های سل انجام می‌دهیم که سل گاوی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است و همچنین بیش از ۲۰ هزار قلاده سگ را واکسن می‌زنیم در مقابل بیماری هاری که این بیماری را هم توانسته‌ایم کنترل کنیم.

موحدی بیان کرد: سه قلاده هاری گربه در استان شناسایی شده است که قابل نگرانی نیست، اما دامپزشکی یاد گرفته است که پیشگیری بهتر از درمان است و در حال حاضر باید هشدارهای لازم را خدمت مردم اعلام کنیم و همچنین در طول سال حدود ۲۰۰ هزار کیلو از فرآوردهای خام دامی گوشت یا آلایش‌های گوشتی را به دلایل مشکلات بهداشتی معدم می‌شود که در هشت ماه امسال حدود ۹۰ تن معدوم شد تا بتوانیم سلامت مردم را تضمین کنیم.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان، تاکید کرد: اقدامات و جلسات خیلی خوبی با فرماندار شهرستان اردستان در خصوص کشتارگاه اردستان انجام شد و پیشنهادهای خوبی هم انجام گرفت و حوزه دامپزشکی کار آن نظارت است و مشکلات را باید شهرداری برطرف کند که مقرر شد جلسه‌ای مجدد تشکیل شود و از اعتبارات ملی هم پیگیری کنیم تا بتوانیم بودجه‌ای را برای آن تامین کنیم، اما محوریت کار با شهرداری است و ما کمک‌ دهنده هستیم و خط قرمز ما نظارت‌های بهداشتی است و مردم اردستان لایق بهترین‌ها هستند که باید یک کشتارگاه خوب توسط شهرداری تامین شود.
لینک کوتاه : https://www.ardestansalam.ir/?p=8041

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.