به گزارش اردستان سلام، در این بازدید ضمن بررسی وضعیت آشپزخانه و نحوه نگهداری موادغذایی؛ رعایت موارد بهداشتی توسط پرسنل و کیفیت روغن مصرفی با تجهیزات پرتابل نیز مورد بررسی قرار گرفت و بر رعایت نکات بهداشتی جهت ارائه هرچه بهتر خدمت به مسافرین تاکید نمود.
از شهروندان در خواست میشود در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند تا در اسرع وقت بازرسان بهداشت محیط به این تخلفات رسیدگی و با متخلفان برابر قانون برخورد کنند.خبرنگار حمید فرخی/انتهای پیام